Betaling

U kunt bij Supply4U veilig en gemakkelijk betalen op een aantal manieren

Betalen via iDeal

Met iDeal kunt u veilig, snel , vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Deze betaalservice kost € 0,50.

Betalen via Bancontact/Mister Cash

Bancontact/Mister Cash is één van de populairste betaalmogelijkheden in België.  U kunt via uw eigen bankomgeving op een veilige en snelle manier betalen.
Deze betaalservice kost € 0,50.

Betalen via Sofort Banking

Sofort Banking is in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Groot Britannie één van de meest populaire manieren om online te betalen.
Sofort Banking is een eenvoudig te gebruiken, rechtstreekse betaalprocedure met de hoge veiligheidsstandaard van online bankieren. Sofort Banking is een Europese betaalmethode die bankonafhankelijk is en de klant naar de eigen bankomgeving leidt bij betaling.
Deze betaalservice kost € 0,50.

Betalen door middel van een bankoverschrijving

Alleen abonnementhouders kunnen betalen via een bankoverschrijving. Op de toegezonden factuur staan de bankinformatie, de betalingstermijn en andere informatie vermeldt.

Betalen via automatische incasso

U kunt bij ons ook via een automatische incasso betalen.
Kanttekening daarbij is dat u in ieder geval één maal één betaling zelf gedaan moet hebben via een van onze bovenstaande betaalmethoden, dit om fraude met automatische incasso tegen te gaan. Nadat wij in ieder geval één betaling van u hebben ontvangen ontvangt u in dat geval een SEPA machtigingsformulier van ons. Na invulling van dit machtigingsformulier kunnen wij vanaf dat moment de facturen per automatische incasso laten betalen.