Garantie

Het is vervelend wanneer een compatible toner of inktcartridge toch niet helemaal naar behoren functioneert. Zorg ervoor dat u altijd de gebruiksaanwijzingen van uw printer volgt en raadpleeg de handleiding van uw printer hoe u eventuele problemen zelf kunt oplossen.

Bij printers met een inktcartridge wil na verloop van tijd de inkt in de printkop nog wel eens indrogen. Om dit euvel op te lossen hebben wij voor u een handleiding geschreven. Die kunt u hier downloaden. Ook hebben wij voor u een kant en klare testpagina, met meerdere kleuren gemaakt. Ook die kunt u hier downloaden.

Mocht u na al deze inspanningen toch nog problemen ondervinden met de compatible toner of inktcartridge, dan kunt u gebruik maken van onze RMA procedure.

 1. Vul het RMA formulier in. U vindt dit ook onderaan deze pagina.
  Na ontvangst van uw formulier kan het zijn dat wij contact met u opnemen voor enkele tips en/of vragen.
 2. U ontvangt van ons per email een RMA nummer.
 3. U dient het defecte of niet goed functionerende artikel binnen 14 dagen na het verkrijgen van het RMA nummer aan Supply4U te retourneren.
 4. U stuurt het product naar: Supply4U, Eerste Industriestraat 10-B, 1401 VL Bussum.
 5. U dient het pakket te voorzien van het RMA nummer.
 6. U dient het product degelijk te verpakken. Het product dient o.a. te worden verpakt in een omdoos.
 7. In het pakket dient duidelijk aanwezig te zijn:
  • het ingevulde RMA formulier;
  • een kopie van het aankoopbewijs;
  • indien mogelijk een printvoorbeeld waarmee het printprobleem geïllustreerd kan worden.Het product dient te zijn voorzien van het door Supply4U gehanteerde serienummer.
   U draagt het risico voor de retourverzending. Wij raden u aan deze aangetekend te versturen en het verzendbewijs goed te bewaren. Dit geeft u de mogelijkheid bij een eventuele vermissing het te kunnen claimen bij de vervoerder.

Download hier het RMA formulier.

Compatible toners en inktcartridges en de fabrieksgarantie van de printer

Sommige printerfabrikanten suggereren dat bij het gebruik van compatible toners of cartridges de garantie op het apparaat komt te vervallen. Dit is onjuist.

Bij het gebruik van de compatible toners en inktcartridges vervalt de fabrieksgarantie van uw printer NIET.
De garantie kan wel vervallen door een defect aan/bij niet originele producten.

Geen velden gevonden.