Ruilen & Retourneren

Mocht, om welke reden dan ook, uw aankoop toch niet de juiste zijn, dan heeft u de mogelijkheid binnen 14 dagen uw aankoop te retourneren. Deze periode gaat in op de dag dat het pakket door of namens u in ontvangst is genomen.

Retourzendingen zijn van toepassing wanneer:

 1. U ondanks ons zoeksysteem toch onverhoopt het verkeerde artikel heeft besteld. In dit geval maakt u gebruik van onze retourprocedure 
 2. U abusievelijk een verkeerd artikel heeft ontvangen, anders dan besteld. In dit geval verzoeken wij u direct met ons contact op te nemen. Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar op 035 5336666, of via email: info@supply4u.com
 3. Uw zending niet compleet is. In dit geval verzoeken wij u direct contact met ons op te nemen. Wij zijn op werkdagen van 09.00 uur tot 18.00 uur bereikbaar op 035 5336666, of via email: info@supply4u.com
 4. U een defect artikel heeft ontvangen. In dit geval maakt u gebruik van onze RMA procedure (link naar pagina Garantie met RMA bepaling)

Retourprocedure


Voor onverhoopt verkeerd bestelde artikelen onderneemt u de volgende stappen:

 1. U vult binnen 14 dagen na ontvangt van uw artikel het RET formulier aan. Dit vindt u ook onderaan deze pagina. U kunt het verzenden door middel van de verzendknop.
 2. Na ontvangst van uw RET formulier krijgt u van ons per email een RET nummer.
 3. De verpakking van printersupplies is erg belangrijk. De verpakking dient daarom onaangebroken te zijn, in de originele verpakking en onbeschadigd te zijn. Indien een verpakking toch beschadigd is behoudt Supply4U zich het recht voor het product te weigeren of om slechts een deel van het factuurbedrag te crediteren.
  Schrijf geen teksten of plak geen stickers op de originele verpakkingen. Verpak de retourartikelen in een omdoos om zo beschadigingen tijdens het vervoer te voorkomen.
 4. U stuurt het product, voldoende gefrankeerd, binnen 14 dagen na ontvangst van het RET-nummer naar: Supply4U, Eerste Industriestraat 10-B, 1401 VL Bussum.
 5. U dient het pakket te voorzien van het RET nummer.
 6. U dient het product degelijk te verpakken.
 7. In het pakket dient duidelijk het ingevulde RET formulier plus een kopie van het aankoopbewijs aanwezig te zijn.
 8. U draagt het risico voor de retourverzending. Wij raden u aan deze aangetekend te versturen en het verzendbewijs goed te bewaren. Dit geeft u de mogelijkheid bij een eventuele vermissing het te kunnen claimen bij de vervoerder.
 9. Een terug storting wordt zo snel als mogelijk gedaan, uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending.
 10. Als een volledige bestelling wordt geretourneerd crediteren wij de gehele originele factuur, inclusief de eventuele verzendkosten.
  Bij een retourzending van een deel van een bestelling crediteren wij de verzendkosten niet.

Download hier het RET – retourformulier.